شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد
سرخط خبرها

نمایندگان مجلس: آشوب و هتک حرمت به مقدسات محکوم است| پیگیری‌ها برای روشن‌شدن ابعاد فوت «مهسا امینی» ادامه دارد

  • کد خبر: ۱۲۷۴۵۸
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
نمایندگان مجلس: آشوب و هتک حرمت به مقدسات محکوم است| پیگیری‌ها برای روشن‌شدن ابعاد فوت «مهسا امینی» ادامه دارد
تعدادی از نمایندگان مجلس با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: سوء استفاه عده‌ای خارج از صف معترضان که با مصادره مطالبات مدنی مردم به نفع خود و به آشوب کشیدن جامعه، ایجاد ناامنی و توهین به مقدسات مردم از طرف نمایندگان مردم محکوم است.

به گزارش شهرآرانیوز، امضا کنندگان این بیانیه تاکید کردند که درگذشت خانم مهسا امینی و متعاقب آن مطالبات قانونی و مدنی هم وطنان در راستای روشن شدن ابعاد موضوع از همان روز‌های اول مورد اهتمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده و با استفاده از ابزار‌های نظارتی، پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام داده و ادامه خواهند داد و نتیجه را به استحضار مردم شریف خواهند رساند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر امت رسول الله در سراسر ایران این قرارگاه حسین بن علی (ع)، یکپارچه مدافع حرم گردید و گرگ‌‏های به کمین نشسته، ساده اندیش و خوش باور را ناامید ساخت.

آری شهید عزیزمان حاج قاسم سلیمانی چه زیبا فرمود: "... جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمدی (ص)".

تاریخ ایران گواهی می‌دهد که در مقاطع مختلف همگان در برابر آزمون‌های سخت و سرنوشت ساز قرار گرفته اند و همواره این مردمِ دلبسته به قرآن، مکتب رسول الله (ص) و اهل بیت (ع) بوده‌اند که پیروز و سربلند از آن خارج شده اند. همان مردمی که خمینی کبیر (ره) آنان را برتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و کوفه عراق در عهد امیرالمومنین(ع) و حسین بن علی (ع) توصیف نمود. خداوندا سپاس بیکران برای این نعمت. اما بدا به حال آن خواصِ چشم دوخته به زرق و برق دنیا و فریب خورده که با تکیه بر شهرتِ برساخته از بیت‎ المال و الطاف مردم، با ژستِ دروغین همراهی با مردم، تحریم کنندگان ملت ایران را دلشاد می‌نمایند.

ما نمایندگان ملت شریف ایران ضمن محکوم کردن آشوب و ناامنی، همچنین هتک حرمت مقدسات از جمله قرآن کریم، پرچم ایران و سایر نماد‌های دینی و مذهبی در برخی شهرها، موارد ذیل را اعلام می‎ نماییم:

۱) درگذشت خانم مهسا امینی و متعاقب آن مطالبات قانونی و مدنی هم وطنان در راستای روشن شدن ابعاد موضوع از همان روز‌های اول مورد اهتمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده و با استفاده از ابزار‌های نظارتی، پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام داده و ادامه خواهند داد و نتیجه را به استحضار مردم شریف خواهند رساند.

۲) سوء استفاه عده‌ای خارج از صف معترضان که با مصادره مطالبات مدنی مردم به نفع خود و به آشوب کشیدن جامعه، ایجاد ناامنی، آسیب به اموال عمومی و توهین به مقدسات مردم از جمله حجاب بانوان و ... مشاهده گردید؛ از طرف نمایندگان مردم محکوم گردیده و مجاهدت‌های فراجا در حوزه‌های مختلف مأموریتی برای دفاع از مردم مورد ستایش و قدردانی است. همچنین شهادت حافظان امنیت در چند استان و جان باختن تعدادی از هموطنان به دست آشوب گران لکه سیاهی در کارنامه ایشان می‌باشد.

۳) نمایندگان مجلس شورای اسلامی تلاش دارند با بهره‌گیری از ظرفیت قانون‌گذاری، همچنین همفکری با نخبگان و بهره گیری از معارف اصیل اسلامی، زمینه بروز هنجارشکنی اخلاقی و اباحه‌گری را از بین برده و فضای مناسب فرهنگی و اجتماعی را برای ملت ایران فراهم نمایند.

۴) بی شک امور فرهنگی در بستر زمان، با شکل گیری گفتگو و تعامل سازنده بین مردم، نخبگان و مسئولین با بهره گیری از رسانه‌ها قابل طرح و اصلاح می‌باشد. اکنون که مردم خصوصاً نسل جوان برآمده از انقلاب اسلامی مورد هجمه شبانه‌روزی و مستمر دشمنان اسلام و ایران برای دست کشیدن از ارزش‌های دینی و انقلابی هستند لازم است نهاد‌های مسئول در این زمینه خصوصاً آموزش و پرورش، دانشگاهها، رسانه ملی، نهاد‌های فرهنگی و... بصورت جدی و تخصصی وارد شده، ضمن احصاء آسیب‌ها و تهدیدات با تدابیر لازم به حل مسائل فرهنگی و اجتماعی همت نمایند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز تمام توان خود را در این راستا به کار خواهند گرفت.

۵) هتک حرمت مقدسات مانند به آتش کشیدن مسجد، پرچم ایران و اهل بیت (ع)، چهره واقعی استکبار را در پشت صحنه اغتشاشات نمایان کرد و برجسته سازی مخالفت با حکم شرعی حجاب آن را متفاوت از قبل نمود و بار دیگر تقابل دوگانه‎‌ی "اسلام و استکبار" به عنوان پدیده‏‌ی برجسته‏‌ی جهان معاصر کاملاً مشهود شد. اکنون همه باید هوشیار بوده و نقش خود را در این جبهه جدید برای مقابله با استکبار به موقع و صحیح ایفا نماییم.

۶) با توجه به تعرض آشوبگران به اموال عمومی، جان مردم و امنیت جامعه، ما به عنوان نمایندگان ملت از دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی، احقاق حقوق مردم را مطالبه، خواستار تعقیب و مجازات محرکین، آمرین و عاملین این حوادث هستیم.

۷) خدمتگزاران ملت در مجلس انقلابی خود را قدردان حضور حماسی مردم در اجتماع امت رسول الله می‏دانند. بی شک سوم مهر ۱۴۰۱ در تاریخ ایران در کنار یوم الله ۹ دی ۱۳۸۸ خواهد درخشید و آسمان جمهوری اسلامی را درخشان‌تر نموده است؛ لذا بیش از پیش در راه حل مشکلات و بهبود وضعیت تلاش خواهیم نمود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->